Inbrekers kansloos met M&C

colorplus-cilinder
Hoe is het mogelijk! Steeds weer slagen de steeds inventiever wordende inbrekers er in sloten van deuren te forceren en hun slag te slaan. Daarvoor passen ze telkens opnieuw nieuwe manieren van werken toe. Tot voor kort bleek vrijwel geen enkel slot in staat om echt zekerheid en dus een veilig gevoel te bieden. Slechts met het nodige fortuin bleef je gevrijwaard van de inbrekers en de schade die dat opleverde. De factor geluk speelt nu echter geen rol meer sinds de presentatie van een ijzersterk en super veilig slot.
Inbrekers zijn niet van gisteren en slagen er toch telkens opnieuw weer in om voor narigheid te zorgen. Het dievengilde maakt vaak gebruik van kerntrekken om binnen te komen, met alle mogelijke gevolgen van dien. Met het M&C Condor cilinderslot blijf je nu echter gevrijwaard van ongenode gasten. Ondanks dat dit slot maximale bescherming biedt, is het slot toch gewoon prima betaalbaar. Wie van plan is de huidige deurcilinders te vervangen die doet er dus verstandig aan meteen voor dit ijzersterke slot te kiezen.

M&C toonaangevend

Het slot beschikt over het SKG 3 keurmerk, een keurmerk dat staat voor de best mogelijke prijs- kwaliteitsverhouding. Het cilinderslot kwam in 2017 op de markt en is sindsdien toonaangevend. Dit vanwege de mate van veiligheid en vanwege dus de betaalbaarheid. Het maakt dus een eind aan de successen van roversbendes die telkens weer voor een hoop narigheid zorgden.

M&C met certificaat

Uiteraard kan de met een tweezijdig bedienbare paniekfunctie uitgeruste cilinder op maat gemaakt worden en wordt de Condor geleverd met inbegrip van een stalen brug. Bij het topproduct van M&C wordt eveneens een certificaat geleverd. Met dit certificaat kunnen later sleutels en deurcilinders bijgemaakt worden. Het is belangrijk te weten dat als je de huidige cilinder 30 millimeter lang is, je bij bestelling van dit ijzersterke slot kiest voor 32 millimeter. Vanwege de stalen brug valt het slot namelijk iets groter uit. Nog iets: meet de cilinder vanaf het midden van het schroefgat zowel naar rechts als naar links. Doorgaans kom je dan op 30 millimeter uit en is de totale lengte dus 60 millimeter. Kies nu echter voor twee keer 32 millimeter. Hoewel de cilinder dan dus iets langer is, zal het altijd passen.

Het MC Condor cilinderslot is in de kleuren chroom (nikkel), zwart en messing leverbaar. Belangrijker nog dan de kleur is de zekerheid die dit slot biedt. Van slapeloze nachten zal geen sprake meer zijn, behalve dan bij het dievengilde. Die zijn beduidend minder blij met dit revolutionaire slot.

Geef een reactie