M&C deurcilinder

MC Cilinder

Zorgeloos wonen in een goed beveiligde woning

Je wilt graag zorgeloos en met een veilig gevoel kunnen leven in je huis. Je hebt een mooie inrichting, waardevolle spullen en geniet van het huis waar je in geïnvesteerd hebt. Alleen, hoe zit het met de beveiliging van je huis? Het hang en sluitwerk van je woning lijkt misschien wel veilig, maar daar denken inbrekers anders over. M&C Cilinder biedt je de juiste materialen om je woning een veilige plek te maken.

 

Hoe M&C bijdraagt aan veilig hang- en sluitwerk

 

Sloten worden steeds complexer, maar ook inbrekers worden steeds slimmer. Binnen een kleine 30 seconden kunnen zij al in je woning staan. Om je huis binnen te komen, breken ze de cilinder of maken gebruik van de kerntrekmethode. Dit is momenteel de populairste manier om in te breken. Bij deze methode wordt het complete cilinderslot uit de deur getrokken. De inbreker boort een schroef in het slot en haalt dit er vervolgens uit met een kerntrekker. Bij M&C Cilinder vind je een ruim assortiment aan cilinders, sloten, deurbeslag en security bars die allen zijn voorzien van het SKG 3* keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PVWK).

De juiste beveiliging voor je woning installeer je gewoon zelf

 

Het is belangrijk dat je zelf je huis veiliger kunt maken. Je kunt kiezen om het hele deurbeslag te vervangen, maar het is makkelijker en goedkoper om alleen de cilindersoten te vervangen. Om te bepalen wat voor cilinder er momenteel in de deur zit, kijk je naar het aantal sterren. Deze vind je terug in de driehoek. Is je huis gebouwd na 2016, dan ben je al in het bezit van sloten met het SKG 3* keurmerk. Met het sluitplan, kun je gemakkelijk online je sluitplan of sleutelplan samenstellen en bestellen. Met behulp van de uitgebreide installatievideo, kun je zelf stap voor stap je huis voorzien van een goedgekeurde deurcilinder. Wacht niet op een inbraak en ga direct online aan de slag om je woonomgeving veilig te maken.

Geef een reactie