Sluit het pand met een goed sluitplan

Cilinderslot sluitplan

Bestel een sluitplan bij ons

Het sluitplan is een zeer veilige optie om elke woning tot in het uiterste te beschermen tegen inbraak en andere manieren waarop vreemden jouw woning binnen kunnen gaan. Een goed plan bevat sterke sloten zoals een M&C cilinder. Elk deurgat wordt tegenwoordig voorzien van een slot waar inbrekers hun handen niet meer bij kunnen halen om deze met sneaky trucs kapot te kunnen breken. Naast deuren zijn er ook zeer sterke sloten voor ramen bij ons te bestellen. Het kan gaan om enkele sloten of een compleet sleutelplan waar ieder slot samenwerkt met andere sloten. Inbrekers geven hun plan snel op als ze zien hoe jouw woning compleet voorzien is van vergrendeling. M&C Matrix en condor sloten zijn voorzien van een SKG 3* certificaat. Sluipers kunnen jouw woning niet meer in met hun klop, boor, pick en cilinder breek trucs. In tegenstelling tot andere sloten zit er een stalen brug in het slot gemonteerd. Er is dan geen enkele methode die het slot kan forceren.

M&C Sloten

Ons M&C sleutelplan heeft enorme voordelen. Het heeft een snij en keersleutel. Verder beschikt het over gelijk sluitende eigenschappen waardoor elke deur in het plan direct gezamenlijk op slot gaat. De kwaliteit in combinatie met de lage prijs is zeer goed en dus betaalbaar om door het hele pand te plaatsen. De slotenplannen worden toegepast in een sluitplan waarbij eerst een uitgebreide analyse van zowel binnen als buitendeuren wordt gemaakt. Ook ramen en zwakke plekken in het pand met hoge inbraakgevoeligheid worden onder de loep genomen. Je kiest eerst een type cilinder uit die passend is op de deur of kozijn. Je checkt de buiten en binnenzijde maat van de cilinder. Tevens kun je ook gaan voor een extra pushknop. Verder kun je voordelig sleutels bijbestellen zodat je altijd reserve hebt bij verlies. Qua cilinder kun je diverse uitvoeringen bij ons bestellen zoals mooi zwart, nikkel en messing. In ons aanbod zijn verschillende M&C slotenpakketten te bestellen met een mooi ontwerp. Elk slot heeft weer zijn eigen eigenschappen qua beveiliging en prestaties.

Slotplan toepassen

Wij kunnen een compleet plan opstellen tegen inbraak in combinatie met een goed alarmsysteem. Het plan kan online ingevoerd worden om de bestelling compleet te maken zoals hierboven omschreven. Een goed alarmsysteem bevat nog meer beveiliging naast de sterke basis beveiliging van cilindersloten. Met de online cilindermeter kun je zelf heel makkelijk bepalen welk type slot je nodig hebt. Bij ons is een speciale voordelige inbraakcheck mogelijk om zo een risico inschatting te kunnen maken en het vergrendelplan hierop aan te passen. In onze flyer staat exact uitgelegd hoe je een slot op meet zodat je zeker weet dat jouw bestelde slot past. Ook het vervangen van oude cilinders is mogelijk. Een compleet slotplan bij bijvoorbeeld een appartementen complex kan voor alle appartementen worden ingevoerd door algemene deuren te combineren met elk appartement nummer zodat alles tegelijkertijd sluit. Dit kan door een hoofdsleutel om te draaien of door elektronische vergrendelcodes in te voeren met een compleet sluit en meld systeem.

Geef een reactie